"Laadklepinspectie"
Truckservice Bezemer B.V
Mandenmakersstraat 14
Zwijndrecht
LAADKLEPPEN: JAARLIJKS KEUREN, VERPLICHT EN VEILIG

Laadkleppen Periodieke Inspectie

Laadkleppen en personenliften worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep en personenlift is volgens de Arbo-wet verplicht.
Werkgevers zijn tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers. Minimaal één keer per jaar dient uw laadklep/lift te worden gekeurd. Dat kan aan de hand van een laadklepinspectie. Hierbij krijg je een keurmerk na inspectie en is de veiligheid van uw laadklep/lift beter gewaarborgd.

Particulieren, taxiondernemingen en bijvoorbeeld zorginstellingen die regelmatig te maken hebben met voertuigen met een personenlift moeten zich realiseren dat ze aansprakelijk kunnen worden gesteld bij eventuele ongevallen. Periodiek laten keuren is om die reden al raadzaam.

Truck service Bezemer onderhoudt en keurt diverse merken laadkleppen en personenliften, nog een voordeel is dat onze keuring niet 6 uur van te voren hoeft te worden aangemeld bij een instantie.
Voor een deskundige keuring, onderhoud en reparaties kunt u terecht bij onze werkplaats. Waneer een laadklep of lift het keurmerk draagt, betekent dit het volgende:
* de laadklep/lift wordt jaarlijks gekeurd
* de keuring wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide keurmeester
* de laadklep/lift voldoet aan alle eisen die zijn opgenomen in de originele checklist

Regelmatige steekproeven door een onafhankelijke instantie garanderen de kwaliteit van de laadklepinspectie.
Wij adviseren u de onderhoudsbeurt van uw laadklep/lift te combineren met de jaarlijks verplichte keuring van het voertuig.
Voor alle zekerheid, voor alle veiligheid.
  Copyright © 2017  by "Truckservice Bezemer"  ·  All Rights reserved   E-Mail: info@truckservice-bezemer.nl